Ana Sayfa Dil Okulu İRLANDA’DA BULUNAN ÖĞRENCİLERE GEÇİCİ VİZE KOLAYLIĞI

İRLANDA’DA BULUNAN ÖĞRENCİLERE GEÇİCİ VİZE KOLAYLIĞI

İrlanda Göçmen Ofisi, 2. ve 3. dil okulunun ardından yüksek eğitime devam edecek öğrenciler için Eylül 2023 tarihine kadar vize köprüleme şansı sağlad

495
0
Language School
Language School

İrlanda Haber – İrlanda Göçmen Ofisi, 2. ve 3. dil okulunun ardından yüksek eğitime devam edecek öğrenciler için Eylül 2023 tarihine kadar vize köprüleme şansı sağladı.

İrlanda Göçmen Ofisi, İrlanda’da bulunan ve 2. ve 3. dil okulunun ardından bir yüksek eğitim programına devam etmeyi planlayan öğrenciler için geçici vize uzatma kolaylığı sağladı.

Prosedür şu şekilde işleyecek;

Mevcut olarak İrlanda’da 2. ve 3. dil okulunda eğitim alan öğrenciler okullarından 1 Temmuz ve sonrası bitmesinin ardından Eylül 2023’te başlayacak bir yüksek eğitim programına kayıt yaptıklarını ve programın tüm parasını ödediklerini kanıtlamaları halinde dil okullarının bitimiyle yüksek eğitim programlarının başlayacağı tarih olan Eylül 2023’e tarihe kadar geçerli olacak Stamp 2 vizesine başvurabilecek.

Bu vize uzatmasından yararlanacak öğrencilerin okulları 1 Temmuz tarihinden sonra bitiyorsa, eylül ayına kadar geçerli olacak Stamp 2 kartı için bir ücret ödemeyecekler.

Fakat, 3. dil okulu 1 Temmuz tarihinde önce biten fakat Eylül 2023 tarihinde yüksek eğitime başlayacak öğrenciler, alacakları köprüleme vizesi için 300 Euro ücret ödeyecek.

Detaylara İrlanda Göçmen Ofisi’nin internet sitesinden ulaşabilirsiniz.