Ana Sayfa Eğlence GUINNESS, ST PATRICK GÜNÜ’NDE BEDAVA ALKOLSÜZ BİRA DAĞITACAK

GUINNESS, ST PATRICK GÜNÜ’NDE BEDAVA ALKOLSÜZ BİRA DAĞITACAK

525
0

İrlanda Haber – İrlanda’nın dünyaca ünlü bira üreticisi Guinness, St Patrick Günü 50.000 bardak alkolsüz Guinness birası dağıtacak.

İrlanda, en önemli kültürel bayramı olan St Patrick Günü’ne hazırlanırken, ülkenin dünyaca ünlü bira üreticisi Guinness’ten eşine pek rastlanmayan bir kampanyayı duyurdu. İrlanda’yla özdeşlemiş olan Guinness, St Patrick Günü, ücretsiz olarak  50000pint (bira bardağı) alkolsüz bira dağıtacağını duyurdu.

Kampanya, alkolsüz bira tüketimine teşvik etmek için düzenlendiği belirtildi. Guinness yetkilileri, kampanyayı “St Patrick Günü, kültürel mirasımızın gururla taşıdığı özel bir gün. Alkolsüz Gunniess biramızla, en geniş kapsamlı alkol tüketiminde sorumlu davranma kanpanyasını desteklemenin gururunu taşıyoruz. Herkese unutulmayacak bir St Patrick Günü ve keyifli ve sorumluluk sahibi bir eğlence diliyoruz” dedi.

Kampanya kapsamında İrlanda’nın ikonik barlarınından dört tanesi – O’ Donoghues (Merrion Row, Dublin), O’ Connell’s (Eyre Sq, Galway), O’ Sullivans (Douglas, Cork) ve Common Market (Belfast)- adını Gunniess 0.0 Pubs olarak değiştirdi.

İrlanda genelinde kampanyaya katılan diğer 150 bar ise AnyExcuse uygulaması üzerinden 16 Mart ile 19 Mart günleri arasında alkolsüz Gunniess birası servis edecek.