Ana Sayfa Ekonomi İŞ ARAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE: 300 KİŞİLİK YENİ İSTİHDAM ALANI

İŞ ARAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE: 300 KİŞİLİK YENİ İSTİHDAM ALANI

678
0

İrlanda’da öğrenci olarak bulunup iş arayanların dikkatini çekecek haber… İrlanda’nın en büyük pizza zinciri 300 kişilik yeni istihdam oluşturuyor.

**

İrlanda’nın önde gelen fast-food şirketlerinden biri olan Apache Pizza, 6 ay içerisinde yeni 20 şube açmayı hedefliyor. Şirket ayrıca 300 kişilik istihdam oluşturmayı planlıyor. Bu durum aynı zamanda Stamp 2 part-time çalışma izinli öğrenci vizesi ile İrlanda’da bulunan öğrenciler için yeni iş imkanı anlamına geliyor.

RTE’de yer alan habere göre, Apache Pizza bünyesinde yeni açılacak şubelerin ardından supervisor, iradeci, müşteri temsilcisi ve kurye pozisyonlarında alım yapılacak.

İrlanda genelinde 169 şubesinde 2440 kişiye istihdam sağlayan şirket, geçen yılı yüzde 12 büyüme ile tamamladı. İrlanda Medyasına konuşan Apache Pizza CEO’su Martin Lyons, karantina dönemi boyunca toplam 5.3 Milyon pizza siparişi aldıklarını söyledi. Lyons, ‘İnsanların evden çalışmasının ve park ve bahçe gibi açık alanlarda sosyalleşmesinin kendilerin için işleri olumlu anlamda ilerletme imkanı olarak gördüğünü’ söyledi.