Ana Sayfa Güncel haberler İRLANDA AVRUPA’NIN EN GÜVENLİ 7. ÜLKESİ…

İRLANDA AVRUPA’NIN EN GÜVENLİ 7. ÜLKESİ…

516
0

İrlanda Haber – İrlanda, turistleri için Avrupa’nın en güvenli ülkeleri çalışmasında, en güvenli 7. ülke olarak gösteriliyor.

irelandbeforeyoudie.com ve lovin.ie internet sitelerinde yer alan habere göre; gamblino.com’un yaptığı çalışmada İrlanda Avrupa’nın turistler için en güvenli yedinci ülke olarak gösteriliyor.

Çalışmada, ülkelerin güvenlilik dereceleri, cinayetler, saldırılar, cinsel saldırılar, yol kazaları, doğal afet riski ve dünya barış endeksi gibi kriterlerin bulunduğu 9 farklı kritere göre belirleniyor.

Çalışmada, Avrupa’nın turistler için en güvenli ülkesi İsviçre oldu, ikinci sırada İzlanda, üçüncü sırada Norveç, dördüncü sırada, Danimarka, beşinci sırada Lüksemburg, altıncı sırada Finlandiya yer alıyor.

İrlanda ise bu ülkelerin ardından Avrupada turistleri için en güvenli ülkeler listesinde yedinci sırada yer alıyor. Çalışmada İrlanda’dan “Doğal güzelliklerle dolu, tarih, kültür ve geleneklerle dolu bir ulus” olarak bahsediliyor.

Her iki sitede yer alan haberlerde, İrlanda’nın güvenlilik konusunda İsveç, Hollanda ve Avusturya’nın önünde yer alması vurgulanıyor.